Cercar en aquest blog

6 d’abril del 2023

LA MATÈRIA I L'ENERGIA, PROJECTE DE CONEIXEMENT DEL MEDI

 Durant aquest segon trimestre, des de l'àmbit de Coneixement del Medi Natural i Social, amb l'alumnat de Cicle Mitjà hem estat treballant diferents capses sobre l'energia i la matèria. Els nens i nenes han realitzat sis capses diferents sobre la matèria, els materials, el so i les seves propietats, la llum i les seves característiques, les fonts d'energia i, l'última, però no menys important, sobre el canvi climàtic i les conseqüències que aquest està tenint sobre el nostre planeta.

Hem continuat utilitzant la metodologia de grups cooperatius. A més a més, aquest trimestre hem posat més èmfasi a la reflexió del propi procés d'aprenentatge a través del document d'observació. En aquest projecte, un cop finalitzada la capsa, cada alumne/a havia de fer una petita avaluació del seu procés i les seves tasques i aportacions al grup. També han reflexionat sobre aquells aspectes que han après i gaudit més. 

Per concloure el trimestre, hem realitzat uns tallers científics a l'escola a càrrec de l'empresa Funbrain.

Tot seguit un deixem un petit recull d'algunes de les moltes activitats que hem realitzat. Esperem que us agradi i ho gaudiu molt!

Fes clic aquí per veure la presentació que has d'anar avançant amb el ratolí segons on vulguis anar i què vulguis veure.